top of page

Cabanyal Reviu pretén dissenyar, desenvolupar i executar una plataforma digital que potencie la interrelació i la cooperació entre totes les entitats del barri, a través de la optimització de mitjans, recursos i formació. Aquesta plataforma serviria a l'impuls d'un projecte comú de desenvolupament comunitari i de revitalització del barri del Cabanyal.

Els passos a seguir per a aconseguir aquests objectius són: elaborar la relació de les diferents associacions, crear una pàgina web que recopile i done a conèixer els recursos existents en el barri, realitzar activitats d'alfabetització digital i altres activitats de formació per a col·lectius en risc d'exclusió social, oferir assessorament per a la inserció laboral i cerca d'ocupació i promoure jornades de trobada amb el veïnat en espais públics abandonats, amb el propòsit de dotar-los de vida i recuperar el seu ús habitual.

 

https://www.facebook.com/cabanyareviu

 

Cabanyal Reviu pretende diseñar, desarrollar i ejecutar una plataforma digital que potencie la interrelación y la cooperación entre todas las entidades del barrio, a través de la optimización de medios, recursos y formación. Esta plataforma serviría para el impulso de un proyecto común de desarrollo comunitario y de revitalización del barrio del "Cabanyal".

Los pasos a seguir para conseguir estos objetivos son: elaborar la relación de las diferentes asociaciones, crear una página web que recopile y de a conocer los recursos existentes en el barrio, realizar actividades de alfabetizació digital y otras actividades de formación para colectivos en riesgo de exclusión social, ofrecer asesoramiento para la inserción laboral y búsqueda de ocupación y promover jornadas de encuentro con el vecindario en espacios públicos abandonados, con el propósito de dotarlos de vida y recuperar su uso habitual.

 

Ancla 1
bottom of page